Eding Holding AS har eierinteresser i flere ulike selskap, 
med hovedtyngden innen eiendom og eiendomsutvikling. Selskapet har eierinteresser i følgende selskap: Omnia Eiendom AS (50%) Egra Eiendom AS (40%) Omnia Invest AS (50)
Omnia Eiendom AS
Egra Eiendom AS
Omnia Invest AS
Selskapet eier 50% av Løkenåsen Eiendomsutvikling AS, og utvikler tomter for salg i Løkenåsen i Fet kommune. Et svært populært område på om lag 300 dekar er ferdig regulert, og utvikles til tomter for over 300 boliger i form av eneboliger, tomannsboliger, rekkehus og boligblokker. 75% av tomtene til en verdi av i overkant av kr. 300 mill. ble omsatt allerede første 
året etter overtakelse av selskapet. Området ligger sør og vestvendt med flott oversikt over Fetsund, Glomma og Øyeren.
Egra Eiendom er en norsk boligutvikler som tilbyr eksklusive, arkitekttegnede drømmehus på utsiktstomter. Nøkkelferdige og med full innredning – hvis du ønsker det. Selskapet er dedikerte på kvalitet, personlig oppfølging og service. Selskapets mål er at du skal gjøre et bekymringsløst boligkjøp – derfor har Egra tenkt på alt, ned til hver minste detalj. Egra Eiendom bygger moderne og tidløse kvalitetsboliger med klart luksuspreg. Selskapet legger vekt på at de bygger hjem, ikke hus, og tilbyr gjennomtenkte, helhetlige løsninger. I Egra skiller seg fra konkurrentene med våre visjonære løsninger, nøye utvalgte materialer og ferdig opparbeidede utearealer.
Omnia Invest AS er tiltenkt et større prosjekt som det arbeides med.